به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، علی زینی وند در دیدار نوروزی خود با نماینده ولی فقیه در استان و جمعی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، با توجه به شعار انتخابی رهبر معظم انقلاب اسلامی برای امسال یعنی "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین"، این مطلب را مطرح کرد.
وی افزود: استان کرمان در تامین امنیت غذایی و در حوزه کشاورزی، باید یکی از حوزه های پیشرو و پیشگام در کشور باشد که البته در حوزه کشاورزی دانش بنیان اقدامات خوبی در این استان آغاز شده است که باید توسعه یابد.
استاندار کرمان از تاسیس شورای فناوری استان کرمان و استفاده از ظرفیت آن در آینده نزدیک خبر داد و گفت: احداث پارک دوم علم و فناوری استان کرمان یک ضرورت است.
زینی وند درباره اقدامات انجام شده برای مهار کرونا هم اظهار کرد: کرمان از استان هایی بود که زیرساخت های درمانی آن توسعه یافت که حتی با وجود ۲ هزار و ۵۰۰ بستری مبتلا به کرونا در یک مقطع، مشکل چندانی پیش نیامد و به تناسب بزرگی بحران، خوب مدیریت شد.
وی سالگرد سپهبد شهید سلیمانی را در سال گذشته مورد اشاره قرار داد و افزود: با توجه به اینکه ۲ سال قبل اوضاع از نظر کرونایی بسیار دشوار بود و نمی توانستیم تجمع و مراسم داشته باشیم اما امسال مراسم پرشورتری برگزار و جلوه هایی مشاهده شد که نشان می دهد باید در سال های آینده بیشتر خودمان را برای این آیین آماده کنیم.
استاندار کرمان در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به رخداد سیل سال گذشته در جنوب و شرق این استان ادامه داد: در این حادثه تجارب خوبی به دست آمد که می تواند برای آینده تجربه قابل استفاده ای باشد.
زینی وند اظهار کرد: لایه روبی وسیع رودخانهها از سال ۹۹ تاکنون به شکلی انجام شد که بسیاری از شهرها چون فاریاب از نظر خطر سیلاب مصون شدند.
وی همچنین به ظرفیت گردشگری استان کرمان اشاره کرد و یادآور شد: استان ما از نظر گردشگری ظرفیت های بالایی دارد که هنوز فعال نشده اند که نیاز دارد توجه ملی و بین المللی به کرمان بر اساس داشته هایش جلب شود.
مقام عالی دولت در استان کرمان به ثبت ملی پنج شهر خلاق فرهنگ و هنر و صنایع دستی در این طی سال ۱۴۰۰ اشاره و تصریح کرد: انجام نوسازی ها و افزایش ظرفیت های زیرساختی از جمله اقدامات انجام شده است.
زینی وند درباره عملیات اجرایی اردوگاه سپهبد شهید سلیمانی توسط وزیر آموزش و پرورش هم گفت: طرح بسیار خوبی است اما باید نظارت و مدیریت شود تا به یک اردوگاه معمولی تبدیل نشود.
وی به اجرای طرح ساماندهی روستای قنات ملک به عنوان زادگاه سپهبد شهید سلیمانی اشاره کرد و افزود: در این بخش نیز مطالعات طولانی انجام و کار نهایی شده و اعتبار اولیه در حد ۱۰ میلیارد تومان اختصاص پیدا کرده است.
استاندار کرمان در بخش اشتغالزایی و توسعه هم گفت: کمیته زیرساخت تشکیل شده است و اکنون این اشراف وجود دارد که در ۱۰ سال آینده استان کرمان تا چه میزان به برق، آب و گاز و سایر حوزه ها نیاز دارد؛باید قدری از فولاد فاصله بگیریم.
زینی وند توضیح داد: در ۲ کالای راهبردی الکترودهای گرافیتی و لاستیک های فوق سنگین حدود ۲ میلیارد دلار واردات داریم که کرمان باید نقش خود را در این زمینه برای کشور ایفا کند.
وی خاطرنشان کرد: طرح لاستیک های فوق سنگین آماده کلنگ زنی است و طرح الکترودهای گرافیتی تقریبا نهایی شده و بزرگترین شهرک تولید سلول های خورشیدی در خاورمیانه در این استان احداث می شود.
استاندار کرمان تصریح کرد: ما ثابت کردیم که می توانیم و این طرح های بزرگی که در استان در شرف انجام است، حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی برای استان ایجاد میکند.
زینی وند با بیان اینکه شرکت های بزرگ باید پیشران توسعه باشند و سهم خود را در توسعه متوازن استان کرمان ایفا کنند، گفت این مهم اکنون ساماندهی شده و گل گهر و گوهرزمین را مجاب کردیم تا شرکت گردشگری تاسیس کنند.
وی درباره مشکلات تامین آب استان هم یادآور شد: کرمان در حوزه سند سازگاری با کم آبی جزو استان های پیشرو است و حتما باید به سرعت به سمت مدیریت آب برویم.
استاندار کرمان از شروع عملیات بزرگترین شهرک ساخت سلولهای خورشیدی در این استان سخن گفت و افزود برای تولید حدود 6 هزار مگاوات برق از انرژی خورشیدی هم در این استان هدف گذاری شده است که امیدواریم در مدت چهار سال تحقق یابد.
نظر شما